IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джъстин Бийбър глобен 10 000 долара заради маймуната си

24 август 2014 06 01

Зарязал я в Германия

Джъстин Бийбър; Снимка: Instagram

Джъстин Бийбър; Снимка: Instagram

Джъстин Бийбър е платил над 10 000 долара глоба за изоставената си маймуна. През март 2013 г. той имаше проблеми в Германия, тъй като взе със себе си домашния си любимец без необходимите документи и ваксини. Тъй като така му било най-лесно, канадецът зарязал животното в европейската страна.

Властите прибрали маймуната в специален приют за животни и собственикът ѝ трябвало да покрие разходите. Повече от годна Бийбър не откликнал на исканията и най-накрая бил притиснат да даде 10 700 долара за грижите, положени за животното.

В момента бозайникът е настанен в зоологическа градина в Северна Германия.

По-рано стана ясно, че името на певеца е забъркано в още един скандал. Хора от антуража му са дали подкуп на граничен полицай в размер на 10 000 долара, за да ги пусне в Канада. Там звездата имаше два концерта. В Канада е строго забранено влизането на личности с досиета, което е и наложило подкупа. Полицаят, пуснал хората на Бийбър, е уволнен.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари