IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Аштън Кътчър е най-добре платеният ТВ актьор

26 август 2014 08 43

За последната една година той е спечелил 26 милиона долара

Аштън Къчър; Снимка: Reuters

Аштън Къчър; Снимка: Reuters

Аштън Кътчър е обявен за най-високоплатеният телевизионен актьор и то за трета поредна година. Звездата от „Двама мъже и половина“ застава начело на класацията на списание Forbes, след като за последните 12 месеца е спечелил около 26 милиона долара.

Аштън, който очаква първото си дете от Мила Кунис следващия месец, изпреварва конкуренцията от актьори като Джон Крайър (също от „Двама мъже и половина“) и Марк Хармън. Последните застават заедно на второ място, след като за периода юни 2013 - юни 2014 година всеки от тях е заработил по 19 милиона долара.

Звездата от „Как се запознах с майка ви“ Нийл Патрик Харис се нарежда на трето място с печалба около 18 милиона долара – 3 милиона повече от миналата година. Нийл е спечелил парите си благодарение на договор с American Airlines и водещата си роля в бродуейската продукция "Hedwig и Angry Inch".

Кевин Спейси и Патрик Демпси заедно застават на четвърто място в класацията за най-добре платени ТВ актьори. За последната една година всеки от тях е прибавил по 16 милиона долара към състоянието си. Челната петица завършва с Тим Алън, който може да се похвали с 15 милиона долара.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )