IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Леонардо ди Каприо иска да изглежда като Дейвид Бекъм

26 август 2014 12 15

Актьорът си е поставил за цел да влезе във форма

Леонардо ди Каприо; Снимка: Getty Images

Леонардо ди Каприо; Снимка: Getty Images

След участието си във филма „Вълкът от Уолстрийт“ Леонардо ди Каприо си даде заслужена почивка. През последните месеци обаче актьорът изненада феновете си с доста занемарена външност. Лео е видимо наедрял, с брада и по-дълга коса. Явно този факт не се харесва и на самия него, защото звездата е решил отново да влезе във форма.

Говори се, че Леонардо си е дал три месеца, за да получи тяло като на Дейвид Бекъм. С освежена визия актьорът ще бори конкуренцията за бъдещи филмови проекти. Източник издаде пред Daily Star:„Лео е решил, че сега е добър момент да влезе отново във форма. През лятото той купонясваше много и това се отрази на обиколката на кръста му“.

„Лео ще навърши 40 години през ноември и знае, че ако не се погрижи за себе си, ще става все по-трудно, когато остарява“, смята още източникът. Всъщност актьорът вече е започнал да тренира, като рано сутрин се отдава на водни спортове, а след това прекарва по два часа във фитнеса.

До рождения си ден Леонардо ди Каприо иска да се сдобие с торс като на Дейвид Бекъм. Промяната ще бъде трудна, но пък ще му помогне да остане водещо име в Холивуд. Освен физическите упражнения, звездата от „Великият Гетсби“ е започнал и строга диета.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари