IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Роузи Хънтингтън-Уайтли мрази селфитата

27 август 2014 06 26

Моделът се чувства глупаво, когато публикува подобни снимки

Роузи Хънтингтън-Уайтли; Снимка: Instagram

Роузи Хънтингтън-Уайтли; Снимка: Instagram

Модата на селфитата дотолкова е завладяла всички, че за известните личности е едва ли не задължително да пускат свои снимки в социалните мрежи. Явно обаче това не се харесва на Роузи Хънтингтън-Уайтли, която споделя, че се чувства глупаво, публикувайки селфи.

Британската красавица признава, че изобщо не е фен на снимките „направи си сам“, но поства такива, само защото нейните почитатели искат да знаят какво прави тя. В интервю са австралийския сайт Yahoo7 Роузи сподели: „Чувствам се като глупачка, когато публикувам селфи. Но хората ги обичат“.

Моделът, която има почти половин милион последователи в Twitter и повече от два милиона в Instagram, признава, че причината, заради която отрича селфитата, е защото не иска хората да я смятат за „нарцистична“.

27-годишната любима на Джейсън Стейтъм предпочита публикциите в социалната мрежа, които показват какъв човек е тя в действителност, а не такива, които показват красотата ѝ.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари