IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян избягвала Бионсе на наградите на MTV

27 август 2014 13 30

Риалити звездата не може да прости на певицата, че не присъстваше на сватбата ѝ

Ким Кардашян; Снимка: Getty Images

Ким Кардашян; Снимка: Getty Images

Съпрузите на Ким Кардашян и Бионсе може да са добри приятели, но същото не може да се каже за двете дами. Говори се, че риалити звездата умишлено избягвала певицата по време на наградите на MTV миналата неделя (24.08.).

Причината за поведението на 33-годишната Ким е, че тя все още не може да прости на Бионсе, че музикалната звезда и Джей Зи не са присъствали на сватбата ѝ с Кание Уест. Двамата се ожениха през месец май във Флоренция.

По време на церемонията в Лос Анджелис Кардашян не направила никакво усилие да говори с певицата. Източник издаде пред RadarOnline.com: „Ким обвинява Бионсе, че Джей Зи не е присъствал на сватбата. Кание смята, че решението им да не идват в последната минута е изключително егоистично“.

Друг източник добавя, че според Ким Бионсе винаги е била много арогантна и надменна с нея. По-рано се появи информация, че певицата и съпругът ѝ са решили да отидат в Хамптънс, вместо на сватбата, защото събитието не е било достатъчно класно за тях.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

=/= ( преди 9 години )
aлекс ( преди 9 години )
Права е да си мисли, че Б не е отишла щото не им е било класно събитието.. Все пак света не се върти около нея
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )