IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Анистън чувства натиск да има деца

28 август 2014 08 01

Актрисата не съжалява за нито един етап от миналото си

Дженифър Анистън; Снимка: Reuters

Дженифър Анистън; Снимка: Reuters

Дженифър Анистън признава, че се чувства притисната да има деца.

45-годишната актриса, която е сгодена за Джеъстин Теру от две години, споделя, че често се чувства сякаш не е жена, тъй като не е майка.

Холивудската звезда призна в шоуто „Today“: „Аз нямам подобно нещо като лист с неща, които трябва да бъдат направени. И ако те не са отбелязани като свършени, аз не губя част от моя феминизъм или това, че съм жена, или не губя моята стойност като жена, защото не съм родила дете“.


„Аз съм родила много неща и чувствам, че съм майка на много неща. И не смятам, че е справедливо хората да бъдат притискани“, добавя още Дженифър Анистън. Освен това актрисата, която бе омъжена за Брад Пит, сподели още, че се чувства „пораснала три пъти“ и не съжалява за миналото.

„Чувствам, че съм имала три различни периода на младостта. Аз претърпях невероятна еволюция. Продължавам да виждам тези малки животи, които съм живяла и всички те са толкова прекрасни. Чувствам се много благодарна за моята еволюция и за моята история. Никога не бих ги разменила за нищо“, завършва звездата.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

M ( преди 9 години )
"аз не губя част от моя феминизъм "В превод - не феминизъм, а женственост.И за пореден път - НАЕМЕТЕ ПРЕВОДАЧ!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )
... ( преди 9 години )
tova sa si neini misli , Nito ia poznavam nito se interesuvam ot li4nite i misli
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар