IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Аштън Кътчър не се отделя от Мила Кунис

28 август 2014 09 15

Актьорът няма търпение да стане баща

Мила и Аштън; Снимка: Splash News

Мила и Аштън; Снимка: Splash News

Аштън Кътчър не се отделя от бременната Мила Кунис. В последно време 36-годишната звезда от „Двама мъже и половина“ прекарва всяка възможна минута със своята любима и няма търпение да стане баща. Аштън и Мила очакват първото си дете, момиче, което трябва да се появи на бял свят съвсем скоро.

Източник сподели пред E! News: „Аштън не отделя Мила от погледа си. Те прекарват всеки миг заедно. Той не може да чака“. Макар че времето на раждане наближава, 31-годишната актриса изобщо не е нервна заради предстоящото събитие.

Приближен до двойката издаде: „Мила е толкова развълнувана за бебето. Тя изобщо не е нервна. Тя наистина е много спокойна за това“. В момента звездната двойка живее в къщата им в Бевърли Хилс и бъдещата майка организира всичко, което може за предстоящото пристигане на новородената ѝ дъщеря.


„Сега тя (Мила) подготвя всичко. Тя иска да е сигурна, че къщата е подготвена и че детската стая е готова. Тя участваше във всичко, защото искаше нещата да бъдат поверени в ръцете на мама. Тя е много развълнувана, че очаква момиче, макар че щеше да се радва на всичко“, добавя още източникът.

Аштън и Мила, които се сгодиха по-рано тази година, започват да излизат през 2012 година. Двамата планират да се оженят през лятото другата година.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Грамотен ( преди 9 години )
Доста *** статия, лишена от разнообразие в стилистиката. "Тя, тя, тя.....и пак тя", особено в последния абзац...има и други начини да се започне изречение и да се каже абсолютно същото. Слаб 2!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )