IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джордж Клуни остарява най-елегантно сред актьорите

29 август 2014 10 17

Той изпревари дори младоженеца Брад Пит

Джордж Клуни; Снимка: Reuters

Джордж Клуни; Снимка: Reuters

Холивудският чаровник Джордж Клуни бе обявен за най-елегантно остаряващият актьор. Той изпревари Уил Смит и Брад Пит, благодарение на своята позитивна нагласа и естествено прошарена коса.

53-годишният Джордж, който е сгоден за 17 години по-младата адвокатка Амал Аламудин, се нарежда на първа позиция в списъка с най-елегантно остаряващите актьори. В класацията са включени звезди, които продължават да изглеждат добре, макар напредващите им години.

Според хирурга Асим Шахмалак „Клуни е достоен победител, защото той е глобален секс символ в продължение на 20 години и защото дори в момента има толкова фенки, колкото при първата си поява в „Спешно отделение“.

Звездата от „Гравитация“ прави впечатление с това, че се чувства много удобно в кожата си и разбира се, с посивялата си коса. Едва ли е изненада, че на второ място се нарежда младоженецът Брад Пит, а веднага след него – Джони Деп.

Хирургът е на мнение, че едно от най-важните неща за добрия външен вид на по-възрастните мъже е тяхната коса. Според него плешивостта може да състари един мъж с 10 години.

Ето и подреждането на най-елегантно остаряващите актьори:

1. Джордж Клуни - 53 години;

2. Брад Пит – 50 години;

3. Джони Деп - 51 години;

4. Даниел Крейг - 45 години;

5. Хю Джакман - 45 години;

6. Мат Деймън - 43 години;

7. Матю Макконъхи - 44 години;

8. Уил Смит - 45 години;

9. Шон Пен - 54 години;

10. Колин Фърт – 53 години;

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

gabiyordanova92 ( преди 9 години )
Ами не знам кой е правил класацията, но определено е забравил Дензъл Уошингтън. Тази година става на 60 (!!) а външно му спадат поне 15тина годинки.... тези в списъка ряпа да ядат. ( е, Клуни също си е на място ).
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
мими ( преди 9 години )