IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Адам Лавин иска много деца

1 септември 2014 12 04

Певецът се чувства по-мъжествен, откакто е съпруг на Бехати Принсло

Бехати и Адам; Снимка: Getty Images

Бехати и Адам; Снимка: Getty Images

Адам Лавин, който допреди няколко години бе против брака, явно е претърпял голяма промяна в много отношения. Певецът, който се влюби в модела Бехати Принсло и се ожени за нея, сега споделя, че иска да има „повече деца, отколкото би било социално отговорно“.

Бившият плейбой няма търпение да стане баща, макар че в момента двамата с любимата му не правят подобни планове, тъй като са много заети. 35-годишният фронтмен на „Maroon 5“ сподели: „Ние определено ще го направим. Аз искам да имам 100 деца. Искам да имам повече деца, отколкото би било социално отговорно“.

Адам допълва обаче, че не знае кога ще дойде времето за наследници. Засега му стига фактът, че се чувства „по-мъжествен“, откакто е съпруг на 25-годишната Бехати. За своя брачен живот певецът споделя: „Мисля, че има промяна, но по един страхотен начин. Ти се чувстваш като мъж или нещо подобно, странно е.

Връзката не се променя, но ти се чувстваш по-мъжествен. Мисля, че от мъжка гледна точка, ако си с правилния човек, мъжът трябва да се чувства като малко повече мъж“, признава още Адам.

Бехати пък наскоро сподели, че тя определено също иска да има деца, но въпреки това няма никакви очаквания за бъдещето.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари