IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бритни Спиърс е готова за нови срещи

2 септември 2014 12 15

Само преди няколко дни певицата се раздели с Дейвид Лукадо

Бритни Спиърс; Снимка: Reuters

Бритни Спиърс; Снимка: Reuters

Бритни Спиърс е готова за нови любовни срещи. 32-годишната певица направи признанието по време на своето шоу в Planet Hollywood в Лас Вегас, по време на което сподели с публиката, че е развълнувана да срещне нов мъж след раздялата си с Дейвид Лукадо.

Между своите музикални изпълнения Бритни призна: „Най-доброто нещо от това, че гаджето ви е изневерило, е шансът да можете да отидете на друга първа среща“.

Миналата седмица певицата обяви в своя Twitter профил, че е зарязала Дейвид, след като се появи видео, на което се вижда, че той целува и прегръща непозната жена. Бритни и бившият ѝ вече любим бяха заедно от март 2013 година.

Говори се, че бащата на музикалната звезда Джейми, който отговаря за нейните лични и професионални въпроси, е забранил на Дейвид да вижда или да говори с Бритни след въпросната изневяра. Освен това родителят е дал „значителна сума пари“ за видеоклипа, за да не може той да изтече в интернет.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

кико ( преди 9 години )
... ( преди 9 години )
tazi nito ia poznavam , nito sam neia , A i otdavna sam savsem li4no samo s Boiko , nito sme s podobni misli, i nasmerenia, nito men me zasiagat neinite griji
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар