IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Крис Мартин и Гуинет Полтроу прекарали уикенда заедно

3 септември 2014 06 01

И двамата обаче си имат други половинки

Гуинет и Крис; Снимка: Instagram

Гуинет и Крис; Снимка: Instagram

Крис Мартин и Гуинет Полтроу прекарали уикенда заедно в Хамптънс. Бившата двойка, която обяви раздялата си в края на март след 10 години брак, се събра отново в дома им близо до Лонг Айлънд, за да прекара известно време с двете си деца.

Певецът и актрисата били забелязани да извеждат дъщеря си и сина си на обичайна закуска събота сутрин, пише E! News. Макар че Крис и Гуинет се разделиха, те запазиха добри отношения и обещаха да се съсредоточат върху грижата за децата си.

Източник, близък до Гуинет Полтроу, по-рано заяви, че тя няма нищо против връзката на бившия ѝ съпруг с Дженифър Лорънс. 37-годишният певец започва да излиза с 24-годишната звезда от „Игрите на глада“ в края на месец юни.

Актрисата от „Железният човек“ от своя страна има връзка с продуцента Брад Фалчук. Източник, близък до бившите съпрузи сподели: „Гуинет е много щастлива, че Крис е продължил напред и че е намерил някой друг. Това е всичко, което тя иска за него. Двамата може да не са двойка вече, но винаги ще бъдат родители и най-добри приятели“.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари