IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян била принудена да пътува с Рита Ора

3 септември 2014 10 45

По време на полет до Лондон

Ким Кардашян; Снимка: Getty Images

Ким Кардашян; Снимка: Getty Images

След като наскоро Ким Кардашян намекна, че не харесва Бионсе, която се държи твърде надменно с нея, ето че е известно и коя друга певица не се нрави на риалити звездата. За нещастие на Ким тя била принудена да пътува с Рита Ора в първа класа по време на полет от Лос Анджелис за Лондон.

Източник издаде пред сайта TMZ.com, че 23-годишната музикална звезда пристигнала за полета около 30 минути преди Ким, която пък била придружена от съпруга си Кание Уест и 14-месечната им дъщеря. В този случай явно риалити звездата не е имала друг избор, освен да пътува в съседство с Рита Ора.

За разлика от музикалните награди на MTV в края на август, по време на които Ким поискала да седне на различно място, а не до бившата половинка на Калвин Харис. Причината Кардашян да не симпатизира на Рита Ора е фактът, че певицата имаше връзка с брата на Ким, Роб Кардашян, и той прие много тежко тяхната раздяла.

Роб обвини музикалната звезда, че докато са били заедно, тя му е изневерила с 20 различни мъже. Освен това той призна, че певицата го е накарала да пазят връзката си в тайна.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари