IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Орландо Блум отрече да има нова любовница

5 септември 2014 05 57

С Ерика Пакър били само приятели

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Актьорът Орландо Блум прекара голяма част от лятото в компанията на Ерика Пакър. Тя е бившата съпруга на австралийския милионер Джеймс Пакър, за когото се говореше, че има любовна връзка с Миранда Кер. Медиите набързо приписаха връзка на актьора с г-жа Пакър, но той категорично отрече слуховете и заяви, че е необвързан.

„Познавам Ерика от много време. Ние сме страхотни приятели“, заяви Блум пред австралийския Daily Telegraph. Звездата от „Карибски пирати“ се раздели със съпругата си Миранда миналия октомври и двамата твърдят, че са в чудесни отношения. Те си поделят грижите по 3-годишния им син Флин.

 

„Семейството е важно за нас, така че ние се разбираме добре. И двамата правим най-доброто за Флин. Подкрепяме се един друг“, добави актьорът.

Преди около месец той доказа, че му пука не само за момченцето му, а и за неговата бивша като налетя на бой на Джъстин Бийбър. Младият певец го подразни с реплики за Кер и Орландо се хвърли срещу него с юмруци, но физическата саморазправа бе предотвратена от гардовете на Бийбър.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари