IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Анистън е бременна?

5 септември 2014 12 20

Дали това не е поредният слух около звездата

Дженифър Анистън; Снимка: Reuters

Дженифър Анистън; Снимка: Reuters

Говори се, че Дженифър Анистън е бременна. Според слуховете 45-годишната актриса очаква първото си дете заедно със своя годеник Джъстин Теру. Според приятели на звездата тя умишлено не иска да обяви новината официално, защото се притеснява от усложнения.

Източник издаде пред американското списание OK!: „Клюката във вътрешния кръг на Джен е, че тя е бременна от почти три месеца, но не иска новината да бъде разгласена, докато не е сигурна, че с бебето всичко ще бъде наред“.

Дженифър и Джъстин започват да излизат през 2011 година и според слуховете двамата са мислили за дете още половин година след началото на връзката си.

Източник призна: „Джен започна лечение шест месеца, след като се събраха. Тя знаеше, че колкото по-възрастна става, толкова по-трудно ще забременее, така че си замрази яйцеклетки“.

Същият човек обяснява още, че актрисата е правила редовни инвитро процедури, но не се е надявала много, за да не бъде разочарована.

Наскоро обаче Дженифър сподели в свое интервю, че макар, че няма дете, тя се чувства „майка на много други неща“ и обясни, че не чувства голяма нужда да усети майчинството.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
пак ли е забременяла. Стага само е забременявала ами да ражда вече, че децата да не й викат един ден вуйчо
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар