IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джъстин Бийбър ходи на терапевт

9 септември 2014 11 14

Певецът явно осъзнава, че има проблем

Джъстин Бийбър; Снимка: Getty Images

Джъстин Бийбър; Снимка: Getty Images

Джъстин Бийбър е започнал да посещава терапевт. 20-годишният музикант ходи при скъпоплатения специалист Джон Кениън в Лос Анджелис, който взима по 600 паунда на час.

С помощта на терапевта Джъстин иска да работи върху своето импулсивно поведение и да се научи да го контролира. Певецът вече си спечели славата на лошо момче, след като няколко пъти имаше проблеми със закона и постоянно се забърква в неприятности и скандали.

Източник издаде пред Daily Star: „Кениън лекува Джъстин на живо, когато е възможно и по Skype, когато той пътува. Понякога имат повече от една сесия на ден“.

Според същия източник Бийбър използвал известността си и изпреварил други пациенти, които чакали да започнат терапия при известния специалист. Говори се още, че майката на Джъстин го е накарала да започне лечение. В последно време тя била все по-притеснена заради хаотичното поведение на сина си, което могло да бъде пагубно за кариерата му.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари