IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Робърт Дауни Джуниър: Зависимостта ми към дрогата беше нормална

10 септември 2014 11 33

Актьорът почти не провали кариерата си заради своите пороци

Робърт Дауни Джуниър; Снимка: Reuters

Робърт Дауни Джуниър; Снимка: Reuters

Робърт Дауни Джуниър смята, че неговата пристрастеност към наркотиците е била „напълно нормална“. В миналото актьорът имаше сериозни проблеми със забранените субстанции.

Той бе обвиняван в притежание на кокаин, крек и хероин, заради което след това се наложи да влезе за лечение в клиника. Говорейки за тези отминали дни, звездата от „Железният човек“ призна, че да бъде човек „обсебен“ от нещо е просто фаза от живота.

По темата за побеждаването на последните си демони, Робърт Дауни сподели пред списание Vanity Fair: „За някои хора това е просто функция на възрастта. Напълно нормално е хората да се вманиачават в нещо за едно определено време и след това да го оставят на мира“.

49-годишният актьор, който дори лежа за малко в затвора, сподели още какви са начините наркозависимите да се справят със своите проблеми.

Според филмовата звезда работата може да помогне на хората да се измъкнат, но най-важното е човек да си признае, че наистина има сериозен проблем.

Наскоро стана ясно, че 20-годишният син на актьора също има проблем с наркотиците. През юни той бе арестуван за притежание на дрога, но известният му баща побърза да го защити.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари