IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Марк Уолбърг наел частен самолет заради страх от терористична атака

12 септември 2014 08 11

Актьорът не искал да поема рискове

Марк Уолбърг; Снимка: Reuters

Марк Уолбърг; Снимка: Reuters

Вчера се навършиха 13 години от атентатите на 11-ти септември, което явно е събудило неприятни спомени у Марк Уолбърг. Актьорът анулирал своите планове, както и тези на приближените си, да пътуват до Лос Анджелис с търговски полет, заради страх от потенциална терористична атака.

През 2001 година Марк бил запазил място в един от самолетите, който се разби в Световния търговски център. Това обяснява факта защо сега 43-годишният актьор не иска да поема каквито и да е рискове.

През онзи фатален ден животът на актьора бил пощаден, тъй като в последния момент той решил да отиде до Торонто, за да види филма на свой приятел и да му помогне.

Спомняйки си своя късмет отпреди години, сега Уолбърг решил да резервира частен самолет и да намали риска от евентуална терористична атака. В момента звездата снима сцени за филма „Тед 2“, в който се очаква да играят още холивудската легенда Морган Фрийман и Аманда Сейфрид.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари