IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брад и Анджи си купиха яхта за 250 милиона паунда

15 септември 2014 06 49

Тя ще бъде подобрена специално за тях

Анджи и Брад; Снимка: Getty Images

Анджи и Брад; Снимка: Getty Images

Твърди се, че Брад Пит и Анджелина Джоли похарчили 250 милиона паунда за нова, луксозна яхта. Звездната двойка обаче ще се раздели с още 200 000 паунда, за да подобри яхтата по свой вкус.

Едно от желанията на холивудските младоженци, например, е да доразкрасят своята яхта с италиански мрамор. Според вестник Sunday Mirror луксозната лодка ще бъде оформена допълнително от италианската компания за яхти Razzardi.

Друга интересна функция ще бъде технология, която смущава цифровите апарати на папараците. По този начин Брад, Анджелина и техните деца могат да останат напълно необезпокоявани.

В момента двамата актьори снимат своя съвместен филм в Малта, но местните жители не са много доволни от присъствието на звездите, тъй като не искат да бъдат притеснявани.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

dedim ( преди 9 години )
не знам дали цифрата от над 300 милиона евро е вярна,но на този фон половината от статията да се отнася за 240 000 евро(или няма и 0,1% от сумата)отиващи за доразкрасяване е смешно
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар