IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хилъри Дъф е променена, откакто е майка

16 септември 2014 12 30

Актрисата е станала по-уверена в себе си

Хилъри Дъф; Снимка: Reuters

Хилъри Дъф; Снимка: Reuters

Може би си спомняте Хилъри Дъф от романтичните комедии, в които тя беше още тийнейджърка. Години по-късно актрисата вече е отговорна майка и дори споделя, че не си спомня живота преди появата на своя двегодишен син Лука.

Хилъри, която е разделена с бащата на детето ѝ Майкъл Комри, признава, че синът ѝ напълно е променил нейните приоритети и възгледи за живота. „Имам чувството, че дори не си спомням коя съм била, преди да го имам“, споделя самата звезда.

Актрисата признава още, че Лука я е научил и на търпение, и смята, че майчинството ѝ е помогнало да бъде по-уверена в себе си. Освен това постоянния контакт с детето, кара Хилъри да поддържа и своята форма.

Пред сайта TooFab звездата сподели: „Аз бях далеч от Лука за 10 дни. След като прекарах уикенда с него, се събудих с голяма мускулна треска. Раменете и ръцете ми направо умираха. А той никога не сяда. Това е добра тренировка“.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари