IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ели Голдинг ще пее на рождения ден на принц Хари

17 септември 2014 13 46

Принцът е голям фен на певицата

Принц Хари и Ели Голдинг; Снимка: Facebook

Принц Хари и Ели Голдинг; Снимка: Facebook

Ели Голдинг е една от най-известните британски звезди в момента. Изглежда нейният талант е любим и на кралското семейство, тъй като певицата пя на сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън. Сега пък чаровната музикантка ще зарадва принц Хари за рождения му ден.

Събитието ще се състои тази вечер (17.09.). Само преди няколко дни Ели и принц Хари бяха забелязани по време на церемонията по закриването на Invictus Games в Лондон.

Певицата дори зарадва феновете си с нейна обща снимка с члена на кралското семейство, качена в социалната мрежа.

Източник издаде пред вестник Sun: „Кейт знае, че Хари е голям фен на Ели и искаше тя да бъде част от вечерта. Това е огромен комплимент за нея, тъй като тя е фен на Хари и всичко, което той прави. Ели каза „да“ веднага и се съгласи да изпълнява прищевките на Хари. Това ще бъде един наистина интимен акустичен сет“.

Говори се, че събитието е забавено заради бременността на Кейт Мидълтън, която в момента страда от тежка форма на сутрешно гадене.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

... ( преди 9 години )
nito poznavam tezi hora , Nito se interesuvam za kliuki ot jivata im
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар