IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бионсе разочарова феновете си с плейбек

18 септември 2014 13 03

Певицата бе „хваната“, че не пее на живо

Бионсе; Снимка: Facebook

Бионсе; Снимка: Facebook

Безспорно Бионсе е една от най-големите музикални звезди в момента. Доказателство за това е фактът, че след своето самостоятелно турне, тя продължава да обикаля света заедно със съпруга си Джей Зи.

Колкото и да е харесвана певицата обаче, тя успя да разочарова своите фенове в Париж. Почти две години след като бе разкрита, че не пее на живо американския химн по време на второто президентско встъпване в длъжност на Барак Обама, Бионсе отново се озова в центъра на подобен скандал.

Любителски видеоклип от концерта ѝ във френската столица на 12-ти септември показва как звездата изобщо не изпълнява своята песен на живо. По време на изпълнението на песента „Partition“ Бионсе кляка при феновете си и отдалечава микрофона от устата си, докато гласът ѝ продължава да звучи.

„Музиката започна да свири с вокали на Бионсе, а тя дори не беше на сцената“, възмущава се присъствал на музикалното събитие. „Тя дойде по-късно и пропусна пеенето няколко пъти, като държеше микрофона далече от устата си, докато публиката все още чуваше нейното пеене“, допълва още свидетелят.

„Издънката“ на Бионсе може да видите в следващите видеоклипове:

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Лара ( преди 9 години )
До ляля: Тя цялата е фалшива.Искам само да отбележа,че съм наблюдавала всичките и изпълнения и всички са на плейбек...феновете да не се залъгват...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
ляля ( преди 9 години )
Тя и с фотошоп се дъни за тях и с фалшивата си бременност ще е така.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар