IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джъстин Бийбър иска Селена да се нанесе при него

19 септември 2014 06 44

Певецът има желание да живее с любимата си в своя дом в Лос Анджелис

Селена и Джъстин; Снимка: Splash News

Селена и Джъстин; Снимка: Splash News

Изглежда Джъстин Бийбър и Селена Гомес отново са във вихъра на любовта, тъй като се говори, че певецът иска любимата му да се нанесе при него. 20-годишното лошо момче наскоро отново се събра с певицата и сега се стреми връзката им да премине на следващо ниво. Ето защо той иска да заживее със Селена в дома си в Лос Анджелис.

Източник издаде пред HollywoodLife.com: „Селена и Джъстин са сто процента заедно сега, той я помоли да се премести при него и тя не можеше да бъде по-щастлива. Тя все още е предпазлива, няма да се откаже от своето място. По този начин, ако нещо се обърка или ако тя реши, че има нужда от пространство, ще има свое собствено място, където да отиде. Но официално тя ще живее с него. Това е огромна стъпка“.

Селена и Джъстин започват да излизат през 2010 година, като през годините двете звезди се разделяха и събираха няколко пъти. Окончателно двамата се разделиха през април, след като се предполагаше, че певецът е флиртувал с Кайли Дженър. Оттогава Джъстин полага всички усилия отново да си върне Селена и изглежда опитите му пак са се увенчали с успех.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
E i kakvo tolkova ostavete gi da si jiveqt jivota.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар