IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Хъдсън вижда духове

19 септември 2014 09 05

Майката на актрисата също има тази способност

Кейт Хъдсън; Снимка: Getty Images

Кейт Хъдсън; Снимка: Getty Images

Кейт Хъдсън е добра актриса, но явно има и други скрити „таланти“. 35-годишната звезда твърди, че е виждала духове. Кейт вярва, че тя и майка ѝ Голди Хоун имат способността да чувстват присъствието на хора, които са починали.

По време на британското телевизионно шоу „Alan Carr: Chatty Man“ актрисата сподели: „Аз и майка ми Голди можем да виждаме мъртви хора. Не е наистина да ги виждаме, а по-скоро да усещаме духа. Вярвам в енергията. Вярвам, че нашите мозъци могат да се проявят във визуални неща“.

Въпреки това Кейт признава, че е била шокирана, когато веднъж е видяла „призрак на жена без лице“. „Това беше наистина страховито“, сподели чаровната актриса.

Звездата призна още, че използва в речта си много ругатни и за да ограничи това свое вредно поведение, всеки път щом каже нещо нередно, хвърля пари на пода. От това пък се възползва синът ѝ, който редовно събира хвърлените пари.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари