IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гуинет определя колко време Крис да бъде с децата им

24 септември 2014 08 09

Актрисата иска да е сигурна, че бившият ѝ любим не пренебрегва семейството си

Крис, Гуинет и дъщеря им; Снимка: Splash News

Крис, Гуинет и дъщеря им; Снимка: Splash News

Гуинет Полтроу и Крис Мартин може вече да не са двойка, но актрисата прави всичко възможно, за да се увери, че тя и децата ѝ продължават да бъдат съществена част от живота на певеца. Ако слуховете около бившите съпрузи са верни, оказва се, че Гуинет е изготвила график, за да гарантира, че Крис прекарва достатъчно време с нея и децата им.

Според източници, докато 41-годишната актриса е доволна, че бившият ѝ любим се среща с колежката ѝ Дженифър Лорънс, то тя е „безкомпромисна с количеството време, което очаква той да прекарва със семейството си“.

Източник издаде пред британското списание Grazia: „Тя е съставила ротационен график, за да балансира неговото време, живеейки като ерген и виждайки се с Дженифър заедно със семейните му задължения“. Говори се още, че 37-годишният Крис се чувства „разкъсан“, защото Гуинет продължава да има много власт над него, независимо, че тя поиска двамата да се разделят.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари