IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Амал и Джордж се женят този уикенд?

25 септември 2014 12 05

Бъдещата булка бе забелязана да каца на летище в Италия

Амал и Джордж; Снимка: Reuters

Амал и Джордж; Снимка: Reuters

Очаква се Джордж Клуни и Амал Аламудин да се оженят този уикенд. Предположенията се потвърждават от самата младоженка, която била забелязана на летище в Италия. Амал кацнала в сряда в Милано, изглеждайки много доволна и щастлива.

Любимата на холивудския актьор била придружена от майка си Бария. В едната си ръка адвокатката държала огромна кутия, за която се предполага, че може би съхранява булчинската рокля на чаровната брюнетка.

По всичко личи, че 36-годишната Амал и Джордж Клуни ще си кажат „да“ тази събота. Говори се, че пищната церемония ще бъде в хотел Aman Canal Grande Venice във Венеция.

За сватбата се знае още, че родителите на бъдещата булка са настояли да платят всички разходи, независимо от състоянието на известния младоженец.

Според UsWeekly Амал ще бъде в рокля на Сара Бъртън от Alexander McQueen. Това е същата дизайнерка, чието дело е впечатляващата сватбена рокля на Кейт Мидълтън, с която тя се омъжи за принц Уилям през 2011 година.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари