IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Красотата на Риана струва 30 000 паунда седмично

28 септември 2014 07 05

Толкова харчи певицата, за да поддържа визията си

Риана; Снимка: Splash News

Риана; Снимка: Splash News

Риана може да се похвали със страхотен външен вид, но пък и не пести средства, за да се грижи за него и да го поддържа. Оказва се, барбадоската певица харчи по 30 000 паунда на седмица за своята перфектна визия!

В тази сума се включват услуги като дерматолог и специалист, който се грижи за миглите на Риана. Те са на разположение на звездата денонощно, за да може тя да изглежда идеално във всеки един момент. Говори се, че не е необичайно певицата да се обади в 11:00 часа вечерта преди да излезе, за да ѝ поставят още мигли.

Риана се радва и на лазерно стягане на кожата, кислородни маски за лице, фотомаски за лице, както и „скандалните вампирски“ процедури за по-свеж вид на лицето. Тенът на музикалната звезда също е дело на експерти, които по специален начин подчертават бедрата и корема ѝ.

Дерматологът на певицата получава по 6000 паунда седмично, 3000 паунда са разпределени за специалиста с миглите, а 500 паунда дневно е тарифата на човека, грижещ се за тена на барбадоската. 1500 паунда на ден пък получава фризьорът на Риана, който пътува навсякъде с нея. За гримьора певицата отделя по 2000 паунда на седмица.

Сегашната дълга коса на звездата пък се дължи на специални екстеншъни с естествена коса, която никога не е била обработвана. Само последната прическа на Риана ѝ е струвала 7000 паунда. За нея се знае още, че обича да сменя грима си с всеки тоалет, което понякога се случва по пет пъти на ден.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

аз ( преди 9 години )