IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Приятелката на Робърт Патинсън стана жертва на расизъм

29 септември 2014 07 45

Певицата FKA Twigs била „нападната“ в интернет

FKA Twigs; Снимка: Getty Images

FKA Twigs; Снимка: Getty Images

След раздялата с Кристен Стюарт името на Робърт Патинсън бе свързвано с различни жени, но той така и не заяви публично отношенията си с която и да е от тях. Доскоро, когато актьорът представи на света своята нова любима – FKA Twigs.

За кратко време певицата попадна под светлината на прожекторите и това, както добре знаем, крие своите рискове. Оказва се, че Талия Барнет (както е нейното истинско име) е станала жертва на расистки коментари в Twitter. По този повод 26-годишната певица написа вчера (28.09.): „Аз наистина съм шокирана и отвратена от размера на расизма, който заля моя акаунт миналата седмица“.

FKA Twigs допълни още, че расизмът е неприемлив както в реалния свят, така и онлайн. Бащата на Талия е от Ямайка, а майка ѝ е с английски и испански произход. Оказва се, това не е първият път, в който новата приятелка на Робърт Патинсън се сблъсква с расистки коментари по свой адрес. Като малка тя посещавала католическо училище, в което била единственото дете от „смесена раса“.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари