IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Деми Мур предложи на Аштън и Мила помощ за бебето

1 октомври 2014 06 51

Явно актрисата вече е преживяла тежкия развод с Кътчър

Деми Мур; Снимка: Getty Images

Деми Мур; Снимка: Getty Images

Изглежда Деми Мур не таи никакви лоши чувства към бившия си съпруг Аштън Кътчър, а дори напротив. Актрисата предложила помощта си, в случай, че актьорът и годеницата му Мила Кунис имат нужда от подкрепа в отглеждането на детето им.

Деми и Аштън бяха семейство в продължение на осем години, но се разделиха през 2011 година по желание на звездата от „Двама мъже и половина“. Явно Мур вече е преживяла тежкия развод, след който дори изпадна в депресия и сега е готова да помогне на бившия си любим и жената до него.

Източник сподели пред RadarOnline, че Деми е предложила да помогне „по някакъв начин“ с бебето и с Мила. „Нещата са се успокоили и тя иска да бъде до семейството на Аштън“, допълва още източникът. Според него Деми напълно е приела ситуацията и е оставила всичко лошо в миналото.

Мила Кунис и Аштън Кътчър започнаха да се срещат през 2012 година, а този февруари се сгодиха. Двамата трябва да посрещнат първото си дете на бял свят много скоро.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари