IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена Гомес доказа със селфи, че не ревнува от Миранда Кер

2 октомври 2014 05 32

Бийбър се скри при сестрите Кардашян

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Елитът на шоубизнеса се събра в Париж за поредното модно парти. За Джъстин Бийбър обаче събитието се оказа малко неловко, защото на него присъстваше и супермоделът Миранда Кер, за която се спекулира, че е излизала на срещи с него.

Певецът за малко да бъде набит от бившия ѝ съпруг Орландо Блум, който му налетя с юмруци преди два месеца в Ибиса. Тогава канадецът се спаси от боя само благодарение на бодигардовете си, които бързо го изведоха от заведението.

Бийбър се върна успешно при Селена Гомес и напоследък не мърда никъде без нея. Двамата се появиха на модното събитие заедно, но Джъстин прекара по-голямата част от него в компанията на сестрите Кардашян. Очевидци твърдят пред Daily Mail, че той всячески се опитвал да избегне Миранда.

За негово нещастие обаче, половинката му Селена дори се присламчи към модела и пожела да си направи селфи с Кер. Двете позираха доволно, а Гомес всячески се стараела да показва самочувствие и увереност в любовта на Джъстин.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Trinity ( преди 9 години )
Хайде сега да проверите що е то селфи и защо не може да го използвате в тази статия...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар