IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мила Кунис роди момиченце

2 октомври 2014 06 28

Бебето се родило в болница в Лос Анджелис

Мила и Аштън; Снимка: Splash News

Мила и Аштън; Снимка: Splash News

Мила Кунис и Аштън Кътчър вече са горди родители на момиченце! Звездната двойка вече се радва на своето първо дете, потвърждава източник пред E! News. Според сайта TMZ, който пръв съобщи щастливата новина, бебето се е родило вторник вечерта в болница в Лос Анджелис.

31-годишната Мила и 36-годишният Аштън започнаха да излизат през 2012 година и се сгодиха този февруари. През месец март пък се разбра, че звездите ще стават родители. През цялата бременност Мила гордо показваше своето коремче и дори в последните дни преди раждането чаровната актриса ходеше на йога.

Все още не е ясно как ще се казва малката госпожица, но е сигурно, че таткото Аштън ще се грижи отлично за нея и майка ѝ. Преди време източник издаде, че актьорът е толкова развълнуван, че ще става баща, че не отделя погледа си от Мила. Звездната двойка също така се погрижи за своя семеен комфорт, купувайки по-голяма къща в Бевърли Хилс.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари