IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кендъл Дженър си пада по Крис Браун

2 октомври 2014 13 15

Въпреки че той е обвързан с Каруче Тран

Кендъл и Крис; Снимка: Instagram

Кендъл и Крис; Снимка: Instagram

Доскоро се говореше, че Кендъл Дженър все още има чувства към бившия си приятел Хари Стайлс и дори има желание двамата да се съберат отново. Изглежда обаче 18-годишният модел има нова любовна тръпка в лицето на Крис Браун.

Кендъл и рапърът са били в обща компания на няколко партита, след като той бе освободен от затвора в началото на месец юни. Крис бе осъден да лежи в затвора, след като наруши пробацията си, свързана с нападението през 2009 година над тогавашната си приятелка Риана.

Според източник на US Weekly макар лошата слава на 25-годишния Браун, Кендъл е „заслепена“ от него. Те се забавлявали заедно след видеонаградите на MTV до 5:00 часа сутринта. Същото издание посочва още, че майката на модела – Крис Дженър не е доволна, че дъщерите ѝ си падат по „лоши момчета“.

В края на юли в социалната мрежа се появи серия от снимки, на които се виждат Кендъл и Кайли Дженър заедно с Крис Браун. Не е ясно къде е била по това време приятелката на рапъра Каруче Тран. През месец август Кендъл и Крис отново са се забавлявали в обща компания.

Снимка: Instagram

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

тъпаци ( преди 8 години )
стига писахте измишлиотини
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
=/= ( преди 9 години )
nito gi poznavam Nito me interesuva li4nia jivot na drugi ,
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар