IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Леонардо ди Каприо си взима почивка от киното

3 октомври 2014 08 02

Отказва участие в биографичния филм за Стив Джобс

Леонардо ди Каприо; Снимка: Reuters

Леонардо ди Каприо; Снимка: Reuters

Изглежда след като Леонардо ди Каприо стана посланик на мира на ООН по проблемите на климата, той е решил да преразглежда приоритетите си в близко бъдеще. Оказва се, че холивудската звезда е отказал участие в биографичния филм за живота на Стив Джобс.

Единственият проект, по който талантливият актьор ще работи, е филмът „The Revenant“, чиито снимки се очаква да започнат съвсем скоро. Според източници след завършването на този филмов проект Леонардо ди Каприо планира да си вземе дълга почивка от актьорството.

Всъщност Sony и звездата са водили преговори, според които главната роля на Стив Джобс е трябвало да бъде изиграна именно от Ди Каприо. Вместо да заснеме „The Revenant“ и след това да започне работа по биографичния филм обаче, актьорът отказал всякакво участие във втория проект.

Говори се, че няколко актьори могат да заместят Леонардо в ролята на Стив Джобс. До този момент се говори за Крисчън Бейл, Мат Деймън, Бен Афлек и Брадли Купър. Бен Афлек обаче изглежда малко вероятен избор, тъй като наскоро подписа договор за трилъра „The Accountant“.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари