IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Хъдсън: Може и да има „Сексът и градът 3“

6 октомври 2014 08 45

Актрисата се появи в първата част през 2008 година

Сара Джесика Паркър и Дженифър Хъдсън в кадър от филма "Sex and the City"; Снимка: outnow.ch

Сара Джесика Паркър и Дженифър Хъдсън в кадър от филма "Sex and the City"; Снимка: outnow.ch

Обнадеждаваща новина за феновете на сериала „Сексът и градът“. Изглежда не е изключено да се появи трета част от филмовата поредица за четирите най-добри приятелки! Според актрисата Дженифър Хъдсън подобно нещо наистина може и да се случи.

Премиерата на втория филм от поредицата бе през 2010 година и бе приет много добре от дългогодишните почитатели на „Сексът и градът“. Единствените критики бяха насочени към локацията на заснемането на филма – Абу Даби, вместо традиционната – Ню Йорк.

„Мисля, че това може да се случи“, сподели Дженифър Хъдсън по повод снимането на трета част на филма по време на радиоинтервю. „Някой говори с мен за това. Така че, ако се водят преговори, може и да се случи. Очаквайте го“, издаде още актрисата.

33-годишната Дженифър се появи в първия филм „Сексът и градът“ през 2008 година като личен асистент на Кари Брадшоу. Това навежда на мисълта, че нейната героиня може да се появи отново на големия екран.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари