IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ева Мендес и Райън Гослинг са страхотни родители

7 октомври 2014 11 40

Така поне смята братът на актрисата

Ева и Райън; Снимка: Splash News

Ева и Райън; Снимка: Splash News

Ева Мендес и Райън Гослинг станаха родители преди по-малко от месец, но братът на актрисата вече оценява техните родителски качества по достойнство. Според Хуан Карлос Мендес сестра му и любимият ѝ са „страхотни родители“.

Дъщерята на двете холивудски звезди е първото дете и за двамата, които са заедно от 2011 година. Братът на Ева посетил младото семейство и останал впечатлен от това колко добре се справят Мендес и Гослинг с ролята си на родители.

Говорейки за списание Touch Weekly, Хуан Карлос сподели: „Разбира се, аз държах бебето. Отидохме да ги посетим в болницата – цялото семейство бяхме там. Ние сме едно здраво семейство, това на Райън е по същия начин – много се подкрепят“.

„Те са страхотни родители. Райън ще бъде чудесен баща. Той е стъпил здраво на земята, много приятен човек. Не може да искате нещо по-добро“, добавя още братът на актрисата.

Ева Мендес и Райън Гослинг започват да се срещат, след като участват заедно във филма „The Place Beyond the Pines“. Двамата все още не са разкрили името на дъщеря им, което не е изненадващо, имайки предвид, че дълго време бременността на актрисата също се пазеше в тайна.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари