IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Виктория Бекъм рисува графити за благотворителност

13 октомври 2014 08 50

Дизайнерката посети Южна Африка

Виктория Бекъм; Снимка: Twitter

Виктория Бекъм; Снимка: Twitter

Две седмици след като стана ясно, че Виктория Бекъм е станала посланик на добра воля на ООН за проблемите със СПИН, дизайнерката отпътува към Южна Африка за една от първите си мисии.

В неделя Виктория качи снимки от предградието на Йоханесбург Совето, на които се виждаше, че тя е в компанията на група от млади жени. На друг кадър пък съпругата на Дейвид Бекъм показа артистичните си заложби, рисувайки графити за благотворителност. „Образование + изкуство = бъдеще без СПИН“, бе красноречивото послание на бившата певица.

Миналия месец госпожа Бекъм заяви по време на пресконференция в сградата на ООН в Ню Йорк, че за нея е „чест“ да бъде посланик на кампанията UNAIDS. Дизайнерката, която не присъства на откриването на своя магазин в Лондон, за да бъде на въпросната среща, сподели още, че нейната публичност означава, че тя е задължена да направи повече за здравето на жените.

Виктория се вдъхновява да работи в тази посока след неотдавнашно пътуване до Южна Африка. Тогава тя се срещна с деца, пострадали от смъртоносната болест. Модната дизайнерка посети Кейптаун през февруари като част от инициативата Born Free, която се бори срещу предаването на HIV от майка на дете.

Виктория Бекъм; Снимка: Twitter

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари