IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Суки Уотърхаус иска да заживее в свой дом

15 октомври 2014 05 45

Заради работата си британката постоянно пътува

Суки Уотърхаус; Снимка: Getty Images

Суки Уотърхаус; Снимка: Getty Images

Суки Уотърхаус и Брадли Купър са една от любимите звездни двойки в последно време. Около двамата няма скандали и те не парадират със своята връзка. Всъщност моделът и актьорът са заедно от почти две години, като по всичко личи, че намеренията им един към друг стават все по-сериозни.

Едва на 22 години, Суки може да се похвали не само с отношенията си с един от най-желаните мъже в Холивуд, но и с преуспяващата си кариера. В момента тя е сред топмоделите в света и участва в редица кампании, фотосесии и ревюта. Явно обаче натовареният живот на модел започва да ѝ тежи.

В свое скорошно интервю Суки сподели, че много иска да има свой дом, тъй като заради своята професия ѝ се налага постоянно да пътува. „Всъщност аз не живея никъде. Ние сме пътуващи цигани – живеем там, където работим. Но аз отчаяно искам да имам дом. Спестявам, но е много трудно, заради онлайн пазаруването...“, споделя моделът.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари