IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Робин Тик лекува мъката от проваления брак с нов албум

15 октомври 2014 10 30

В началото на месеца съпругата му подаде молба за развод

Робин Тик; Снимка: Reuters

Робин Тик; Снимка: Reuters

Робин Тик преживява по-лесно развода си, концентрирайки се върху своя нов албум. В началото на месеца Пола Патън, съпругата на певеца, подаде молба за развод в съда, след като двамата се разделиха през месец февруари. Оттогава музикалната звезда направи няколко опита да си върне любимата, но това така и не се случи.

За да лекува мъката си, Робин е решен да работи усилено върху създаването на нови песни. По този начин певецът се надява, че ще успее да отвлече вниманието си от своите житейски проблеми.

В интервю за вестник Daily Mirror бащата на Робин Тик, Алън Тик, сподели: „Ние преминаваме през труден период“. По-рано тази година музикалната звезда издаде албум, озаглавен „Пола“. Той е колекция от любовни песни, с които Тик се опита да спечели съпругата си отново, след обвиненията в изневяра.

Преди време Робин сподели: „Моята музика е моята терапия. Когато правя тези песни и после ги слушам, те ме карат да се чувствам добре, защото най-малко признавам грешките си, опитвам се да стана по-добър мъж и по-добър човек“.

Според източник Пола Патън иска съвместно юридическо и физическо попечителство над детето им Джулиан. Очаква се разводът да бъде „хармоничен“ и актрисата и певецът да не влизат в остри конфликти.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари