IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джеси Джей не съжалява за голите си снимки

16 октомври 2014 08 50

Макар че се притеснява да не се появят в интернет

Джеси Джей; Снимка: Getty Images

Джеси Джей; Снимка: Getty Images

Джеси Джей признава, че когато човек поддържа връзка от разстояние, понякога трябва да изпраща голи снимки, за да запази романтиката жива.

По тази причина певицата си е правила еротични фотографии и сега се притеснява, че може да бъде следващата жертва на хакерите, разпространяващи голи снимки на известни жени.

Въпреки опасността обаче Джеси Джей признава, че не съжалява за правенето на тези разголени кадри и че приема, че подобно „изтичане на информация“ може да се случи, когато става въпрос за популярна личност.

Пред списание LOOK певицата сподели: „Аз съм човек и всяка една жена в тази индустрия поддържа връзка от разстояние, така че понякога трябва да се престрашиш и да поддържаш интереса на своя мъж“.

Миналия месец редица известни жени от шоубизнеса пострадаха от разпространените техни голи снимки в интернет пространството. Дженифър Лорънс и Кейт Ъптън бяха сред първите жертви на хакерите.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари