IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Булчинската рокля на Амал Клуни се продава

17 октомври 2014 15 41

Не става въпрос за оригинала обаче

Снимка: VOGUE/Annie Leibovitz

Снимка: VOGUE/Annie Leibovitz

Вече всяка жена може да се почувства като госпожа Клуни – поне донякъде. За щастие на едни и съжаление на други известният актьор Джордж Клуни вече е зает мъж, но пък булчинската рокля на неговата съпруга Амал е в продажба.

Разбира се, не става въпрос за оригинала, притежание на адвокатката от ливански произход, а за същия модел рокля на Оскар де ла Рента. Известният дизайнер пусна за продажба вдъхновената от госпожа Клуни сватбена рокля като част от своята есенна булчинска колекция за 2015 година.

Всъщност роклята на Амал се различава по някои детайли, защото все пак е била изготвена по поръчка. Тази, която се продава обаче, въплъщава цялата елегантност на сватбената рокля на съпругата на Джордж Клуни. Същото наслагване на дантела, същите „отворени“ рамена и романтичен силует има моделът, пуснат за масова продажба.

„Той е човекът, който всяка жена иска да прегърне. С Джордж искахме романтична и елегантна сватба и аз не можех да се сетя за друг, по-способен дизайнер от Оскар, който да улови това настроение в една рокля“, сподели Амал преди време.

Снимка: Facebook/oscardelarenta

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Иванов ( преди 9 години )
Тази сутрин, като си включих бързовара, за да си направя кафе, и той почна да ми говори за тази сватба.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
=/= ( преди 9 години )
v li4en plan az 6te triabva da po4akam milia dosta o6te , a za sl;ujebni i protokolni takiva svatbi = omraznali sa mi , ne iskam i da 4uvam
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар