IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джордж Клуни продължава да празнува сватбата си

20 октомври 2014 07 50

Този път в Англия

Амал и Джордж във Венеция; Снимка: Splash News

Амал и Джордж във Венеция; Снимка: Splash News

Доскоро Джордж Клуни бе един от най-желаните ергени в света. Ето защо не е изненада, че той искаше пищно да отпразнува обвързването си със своята любима Амал Клуни, тогава още Амал Аламудин.

Изглежда тридневната италианска фиеста в Италия е била недостатъчна за актьора, който планира да отпразнува сватбата си и в Англия. Говори се, че следващата седмица Джордж и съпругата му ще направят парти в Бъкингамшир, за да честват своето бракосъчетание.

Холивудската звезда и адвокатката, които се ожениха във Венеция в края на миналия месец, ще направят частно парти в хотела Danesfield House, който има изглед към река Темза.

Източник сподели пред Sun: „Голяма част от семейството на Амал е в Обединеното кралство, така че има смисъл заради тях да се направи още едно празненство след сватбата миналия месец“.

Въпреки това не е известно още кой ще присъства на партито в Югоизточна Англия, тъй като работещите в хотела са били инструктирани да пазят пълно мълчание. Междувременно наскоро младоженците си купиха първото общо жилище на стойност 10 милиона паунда в малко селце в централна Англия.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари