IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чарли Шийн остави всички дрънкулки на бившата си

21 октомври 2014 05 36

Сред тях е и годежен пръстен за 100 000 долара

Снимка: Twitter

Снимка: Twitter

Чарли Шийн официално се раздели с годеницата си Брет Роси през изминалия уикенд. Актьорът сподели, че иска да обърне повече внимание на децата си и по тази причина няма да се жени, нито да продължава връзката си с порно звездата.

Шийн обаче се оказа щедър към ексизгората си и ѝ оставил всички дрънкулки и дрешки, купени с неговите пари по време на връзката им. Актьорът дори не си е поискал годежния пръстен, който според запознати струва около 100 000 долара.

„Чарли е много щедър към хората, на които държи. Той не си е поискал годежния пръстен от Брет и тя може да прави с него каквото реши. Освен това ще ѝ остави и дрехите и чантите, които ѝ е купил“, каза източник пред RadarOnline.

Двойката трябваше да се венчае на 22 ноември, но близки до Шийн отдавна предричаха, че сватба няма да има. По техни разкази Брет буквално му вгорчавала живота и дори не му давала да излиза с приятели. Тя е и виновницата той да уволни голяма част от най-верните си служители.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари