IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зак Ефрон празнува рождения си ден с новото си гадже

21 октомври 2014 08 01

Актьорът навърши 27 години преди няколко дни

Зак и Сами; Снимка: Instagram

Зак и Сами; Снимка: Instagram

Изглежда връзката на Зак Ефрон и Сами Миро става все по-сериозна. Двамата са неразделни и след като бяха заедно в Дания, заради ангажименти на актьора, след това отпътуваха за Амстердам, където отпразнуваха рождения ден на звездата.

Само преди няколко дни Зак навърши 27 години, а със Сами са заедно от около месец. „Те се държаха сякаш са много влюбени, тя не спираше да го прегръща. Тяхната любов изглежда истинска“, сподели очевидец пред E! News. Същият източник сподели още, че актьорът и новата му приятелка видимо са се забавлявали и са се прегръщали често.

По време на престоя си в Амстердам Зак Ефрон се отдал на една от характерните дейности за холандската столица – карането на колело. След това пък звездата посетил известния фестивал Amsterdam Dance Event.

Въпреки че актьорът все още официално не е представил Сами Миро като своя приятелка, той се появява с нея на различни места, както и публикува техни общи снимки в социалната мрежа. По-рано тази година Зак излизаше с актрисата Мишел Родригес, известна със своята бисексуалност, както и с връзката си с Кара Делевин.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари