IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джулия Робъртс съветва Джордж Клуни за брака

21 октомври 2014 09 02

Актьорът се ожени преди по-малко от месец

Джулия Робъртс; Снимка: Getty Images

Джулия Робъртс; Снимка: Getty Images

Джулия Робъртс е много щастлива, че нейният добър приятел Джордж Клуни вече е женен мъж. Двамата актьори се сближиха, след като заедно участваха в поредицата „Бандата на Оушън“. И макар че Джулия не присъствала на сватбата на Джордж във Венеция, двамата се чували няколко пъти оттогава.

„Ние сме говорили много пъти, откакто той стана от младоженец съпруг“, сподели 46-годишната носителка на „Оскар“. На въпроса какъв съвет е дала на своя приятел по отношение на брачния живот, Джулия първо се пошегува, а след това отговори по следния начин: „Единственият съвет за това е да намериш правилния човек – и той е намерил своя човек“.

Преди време, когато актрисата гостува в популярното шоу на Елън Дедженеръс, тя сподели възхищението си от Амал. „Тя е красива и умна. И Джордж е щастлив. Това е, което има значение за мен“, призна тогава Робъртс. Самата тя е омъжена от 2002 година насам за Дани Модър, с когото има три деца.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари