IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дейвид Аркет скъса с годеницата си публично (Видео)

21 октомври 2014 10 17

Скандалът между двамата бил записан с мобилен телефон

Кристина и Дейвид; Снимка: Getty Images

Кристина и Дейвид; Снимка: Getty Images

Дейвид Аркет и любимата му Кристина Макларти се сдобиха със син в края на месец април тази година, а няколко месеца по-късно се сгодиха. Изглежда обаче приказката между актьора и репортерката, които имат тригодишна връзка, няма да завърши с щастлив край.

Това поне личи от техния скандал, разиграл се по улиците на Лос Анджелис миналия петък. От изтеклия видеоклип в интернет се чува как Дейвид къса с годеницата си и казва доста силни думи. Ексклузивните кадри показват актьора и годеницата му, която се опитва да го догони, молейки го да спре.

Неприятните сцени се разиграли, след като Дейвид и Кристина били на вечеря в ресторант в Ел Ей. По време на любителския видеоклип се чува как бившият съпруг на Кортни Кокс крещи на сегашната си половинка: „Приключих, точно както последния човек. Това е, не мога да издържам повече“.

Дали станалият случайно публичен скандал наистина е краят между актьора и журналистката, само времето ще покаже. През 2010 година Кристина се омъжва на малка церемония в Мексико за продуцента Джо Франсис, но бракът им се разпада скоро след това, когато тя се премества в Ню Йорк. Дейвид Аркет пък имаше 11-годишен брак с колежката си Кортни Кокс.

Вижте скандала тук:

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Лина ( преди 9 години )
Грешката и е че тича след него.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар