IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мила Кунис иска да отслабне за сватбата си

22 октомври 2014 11 34

Чаровната актриса роди дъщеря си преди по-малко от месец

Мила в последните дни от бременността си в компанията на Аштън и кучето им; Снимка: Splash News

Мила в последните дни от бременността си в компанията на Аштън и кучето им; Снимка: Splash News

Мила Кунис е пример за много бъдещи майки, тъй като звездата изглеждаше чудесно до последния ден от бременността си. Явно обаче тя самата не харесва своето понаедряло тяло и по тази причина е решила да си върне своята стара секси форма за предстоящата си сватба с Аштън Кътчър.

Актрисата, която роди дъщеря си Уайът Изабел в края на миналия месец, вече е започнала да преследва целта си да се превърне в секси булка. Говори се, че 31-годишната годеница на Аштън Кътчър се упражнява по малко и че вече спазва „изключително здравословна“ диета, която ще ѝ помогне да си възвърне старата фигура отпреди бременността.

Всъщност Мила и Аштън планират да сключат брак другата година през месец юли, така че чаровната актриса със сигурност има достатъчно време, за да влезе в идеална форма. Източник, близък до актрисата, разкри пред RadarOnline.com: „Тя няма търпение отново да се почувства секси. Тя започна много деликатен цикъл от йога за след раждане и разходки с Уайът, докато лекарите не ѝ дадат зелена светлина да започне с интензивните тренировки, което трябва да бъде в края на този месец“.

Така изглеждаше Мила преди да забременее; Снимка: Reuters

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари