IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дейвид Аркет за годеницата си: „Ние все още сме заедно“

22 октомври 2014 12 45

Актьорът се оправда за скандала с майката на детето му

Кристина и Дейвид; Снимка: Getty Images

Кристина и Дейвид; Снимка: Getty Images

Вчера ви показахме грозния скандал, разиграл се между Дейвид Аркет и годеницата му Кристина Макларти в края на миналата седмица. За него стана известно едва вчера, след като в интернет бе разпространен любителски видеоклип, показващ неприятни сцени от живота на двойката.

Един ден по-късно Дейвид Аркет вече е друг човек и обяснява, че с годеницата му са заедно и че всъщност поведението му си има обяснение. Пред TMZ актьорът призна, че публичният им скандал се дължи на факта, че с Кристина са нови родители.

„И двамата сме под въздействието на хормони и не сме спали от шест месеца. Кристина все още кърми, а аз се чувствам така, сякаш аз го правя“, споделя 42-годишният Дейвид.

Изглежда бившият съпруг на Кортни Кокс иска да откупи вината си, тъй като бе забелязан да купува бижу в Barneys в Ню Йорк. Освен това звездата си признал, че поема пълна отговорност за скандала и че с любимата му все още са двойка.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари