IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бионсе и Джей Зи си търсят дом в Париж

23 октомври 2014 08 15

Двамата обожават този град

Бионсе и Джей Зи; Снимка: Instagram

Бионсе и Джей Зи; Снимка: Instagram

Изглежда всички спекулации за раздяла между Бионсе и Джей Зи се оказват неверни. Двамата или никога не са имали проблеми, или пък са намерили начин да ги преодолеят. В момента по всичко личи, че двете звезди се обичат повече от всякога. Бионсе и Джей Зи дори си търсят къща в Париж, пише E! News.

Според източник съпрузите били забелязани да излизат от голяма къща със собствен двор, заобиколена от високи дървета. Имотът се намира в Neuilly Sur Seine – богато предградие на френската столица и има цена, малко над обичайното за района от 3-4 милиона евро.

Париж винаги е бил специално място за Бионсе и Джей Зи. „Ние обичаме Париж. Той е специален за нас, тъй като ние се сгодихме тук и това е мястото, където Блу Айви бе зачената“, каза певицата по време на концерта от турнето „On the Run“ във френската столица.

Хубавите новини около звездната двойка не свършват дотук. Говори се, че Бионсе и съпругът ѝ са подновили своите брачни клетви. Няма подробности обаче за това къде и кога двамата са се врекли отново във вярност и любов. „Те имаха големи проблеми, но работиха върху тях и подновиха брачните си клетви“, сподели източник пред списание People.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари