IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейти Пери ще празнува рождения си ден в Мароко

23 октомври 2014 10 30

Певицата вече е пристигнала в африканската страна

Кейти Пери; Снимка: Instagram

Кейти Пери; Снимка: Instagram

Кейти Пери се готви с пълни сили за предстоящия си голям ден. Музикалната звезда смени плановете си да празнува в Египет и се насочи към друга близка дестинация – Мароко. Според източници на Us Weekly, Кейти вече е пристигнала в Маракеш и с нетърпение очаква да отпразнува навършването на 30-тата си година след два дни (25.10.).

Първоначалната идея на певицата била заедно с членове на своето семейство и свои приятели да посрещне рождения си ден в страната на фараоните. Пери трябвало да направи парти в Египет, да разгледа туристическите атракции и да направи круиз по река Нил. Според Hollywood Reporter обаче плановете на звездата се провалили, поради съображения за сигурност.

Кейти Пери, която в момента си е взела триседмична почивка от своето световно турне Prismatic, получи ранно пожелание за рождения ден в Лос Анджелис. Една от най-близките приятелки на певицата – София, бе сбъднала желанието на звездата да се сдобие с пожелание на едно определено място.

Ранното пожелание за рожден ден в Ел Ей; Снимка: Instagram

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари