Дауцен Крос стана майка за втори път в края на месец юли, а като един истински модел, тя вече е в перфектната си форма. Красивата холандка се появи в прилепнала бяла рокля на събитие в началото на седмицата и смая всички с идеалната си визия.

Няколко дни по-късно обаче Дауцен не пропусна да покаже на почитателите си своята друга страна – тази на любяща майка, съпруга и напълно обикновена жена, както всички останали. Супермоделът публикува снимка, на която позира без грим и е в компанията на своята половинка и най-новия член от семейството им – малката Милена Мае.

Още по темата

29-годишната блондинка изглеждаше безупречно, показвайки естествената си красота. От снимката личи, че Дауцен и съпругът ѝ, диджеят Сънри Джеймс, излъчват истинско щастие – предпоставка за една неповторима семейна идилия.

Преди време Дауцен сподели пред британския Vogue: „Винаги съм знаела, че красотата не е само отвън, но и отвътре – ако си щастлив, ще блестиш. Аз винаги съм вярвала в това, но откакто имам семейство, станах дори по-щастлива и мисля, че това си личи повече. Също така станах и по-успешна, откакто съм майка“.

В началото на седмицата Дауцен смая всички с перфектната си визия; Снимка: Getty Images