IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Блейк Лайвли вече планира второ бебе

24 октомври 2014 07 39

Актрисата иска да даде нормално детство на децата си

Блейк и Райън; Снимка: Getty Images

Блейк и Райън; Снимка: Getty Images

Бременността на Блейк Лайвли вече ѝ личи и актрисата изглежда наистина страхотно. Новината, че тя и съпругът ѝ Райън Рейнолдс ще стават родители стана известна в началото на месеца и явно звездната двойка е много развълнувана от предстоящите щастливи промени в живота си.

„Райън и Блейк мислят само за бебето точно сега“, споделя източник пред E! News. Тази седмица пък актьорите за пръв път се появиха заедно на червения килим, откакто обявиха, че блондинката е бременна. „Те са толкова развълнувани, че ще имат бебе и са щастливи, защото Блейк има доста лесна бременност“, продължава същият източник.

Именно това е причината актрисата вече да мисли за второ дете, макар все още на бял свят да не се е появило първото. Дори Блейк наистина да забременее скоро след раждането на бебето, това не бива да учудва никого. Преди време 27-годишната звезда бе споделила пред списание Marie Claire: „Ако мога да родя много деца, ще го направя“.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари